Зеленський заявив, що Порошенко привітав його з перемогою і запропонував допомогу

Зеленський заявив, що Порошенко привітав його з перемогою і запропонував допомогу

Укрінформ
Кандидат на пост Президента Володимир Зеленський розповів, що Петро Порошенко привітав його з перемогою за результатами екзит-полів і запропонував свою допомогу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу

"Тільки що привітав ... Президент України Петро Олексійович Порошенко. Тільки що він мене привітав з перемогою. Я йому вдячний. Він сказав, що я можу розраховувати на його допомогу в будь-який час. Він визнав перемогу мою і моєї команди. Дякую", - сказав Зеленський.

Він додав, що обов'язково зателефонує Порошенку, якщо допомога знадобиться.

"Порошенко сказав, що завжди готовий допомогти порадою. Це дійсно серйозна допомога, і я готовий звернутися до Петра Олексійовича, коли мені знадобиться допомога, чому ні?" - зазначив Зеленський.

Читайте також: Порошенко заявляє, що готовий підставити плече новому Президенту

Водночас, відповідаючи на запитання щодо ймовірності призначення Петра Порошенка на ту чи іншу посаду після виборів, Зеленський сказав, що звернеться до суспільства з цього питання, якщо буде такий запит. Він наголосив, що потрібно намагатися зробити щось "новими силами".

За результатами Національного екзит-полу станом на 20:00, на виборах Президента України Володимир Зеленський набирає 73% голосів виборців, а чинний глава держави Петро Порошенко — 25,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-