Порошенко заявляє, що готовий підставити плече новому Президенту

Порошенко заявляє, що готовий підставити плече новому Президенту

Оновлено
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявляє, що готовий підставити плече новому главі держави і передати йому всю мережу міжнародної підтримки України.

Про це він сказав увечері в неділю у своєму штабі після оголошення перших результатів екзит-полів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Особисто я і вся моя команда готові підставити плече Президентові в усіх його рішеннях, які відповідатимуть національним інтересам України і наближатимуть нас до Євросоюзу і НАТО", - наголосив Порошенко.

Він підкреслив, що між офіційним оголошенням результатів виборів та інавгурацією готовий без жодних обмежень витрачати будь-який час для того, щоб допомогти новому Президентові увійти в курс справ у найменших деталях.

Читайте також: Порошенко готовий привітати Зеленського

"Більше того, я готовий передати йому всю мережу міжнародної підтримки України, всю мережу, яку ми так дбайливо вибудовували роками. І це і є та реальна сітка, а не там, де нас безпідставно звинувачували опоненти", - наголосив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, за результатами екзит-полів: "112 Україна" у шоумена Володимира Зеленського – 73,7% голосів, у Порошенка – 26,3%; телеканалу "1+1" у Зеленського - 72,7%, Порошенка - 27,3% . Національний екзит-пол: Зеленський набирає 73,2% голосів, Порошенко — 25,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-