Зеленський обіцяє найближчим часом представити свою команду

Зеленський обіцяє найближчим часом представити свою команду

Укрінформ
Кандидат у Президенти Володимир Зеленський у разі підтвердження його перемоги на виборах має намір найближчим часом представити свою команду.

Про це Зеленський сказав під час брифінгу у неділю.

«Ми представили всіх експертів нашого колективу, експертів партії «Слуга народу», експертів нашого передвиборчого процесу. І ми їх привели на телеканал «1+1». Я не знаю, що ви бачили, і які ви бачили прізвища до цього – я не затверджував ці прізвища. Найближчим часом, у нас ще є час, ми представимо команду. Ви побачите весь склад команди Володимира Зеленського», - зазначив він.

Так він відповів на запитання, чому під час програми «Право на владу» він заявляв одних членів команди, але під час дебатів на НСК «Олімпійський» його супроводжували інші люди.

Разом з тим відповідаючи на запитання щодо оновлення керівного складу в Генеральному штабі Збройних Сил України Генштабу, Зеленський відповів, що «є дуже серйозні хлопці, які мають авторитет в армії, – це діючі генерали». При цьому він відмовився називати їхні імена.

«Я не маю права називати імена цих людей зараз. Просто не маю право. Тому що це є домовленість з генералами. Це дуже серйозна історія», – додав переможець президентських виборів (за результатами екзит-полів).

Читайте також: Зеленський: Ми будемо призначати нових людей, а Луценко – це стара команда

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні пройшов другий тур виборів Президента України.

За результатами екзит-полів: "112 Україна" у Зеленського – 73,7% голосів, у Порошенка – 26,3%, телеканалу "1 + 1" у Зеленського - 72,7%, Порошенка - 27,3% . Національний екзит-пол: Зеленський набирає 73,2% голосів, Порошенко — 25,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-