Парубій розповів, як працюватиме Рада після виборів

Парубій розповів, як працюватиме Рада після виборів

Укрінформ
Кабінет міністрів і Верховна Рада працюватимуть над програмою розвитку економіки і підвищенням соціальних стандартів незалежно від результатів президентських виборів.

Про це сказав Голова Верховної Ради Андрій Парубій в інтерв'ю програмі "Сьогодні. Підсумки" на телеканалі "Україна" в неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Парламент продовжить працювати, уряд продовжить працювати до кінця жовтня. Ми маємо чітко розроблений план розвитку економіки і підняття соціальних стандартів для українців. І український парламент, і український уряд буде над цією програмою працювати, незалежно від того, як відбудуться президентські вибори. І ніхто не зможе перешкодити парламенту провести цей пакет реформ", - наголосив спікер.

Читайте також: Парубій: Ми стоїмо на порозі гібридного реваншу

Парубій розповів, що уряд і ВР мають дві ключові програми, за якими співпрацюють.

"Одна – це програма економічних законів, і одна – це програма законів, необхідних для виконання Угоди про Асоціацію. Ми визначили тільки перелік законопроектів, а також визначили їхню послідовність. І ми в дуже щільній співпраці і з Прем'єр-міністром Гройсманом, і з урядом, і з комітетами реалізовуємо цю спільну стратегію", - зазначив Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-