Нападника на авто посла України в Лондоні відправлять лікувати психіку

Нападника на авто посла України в Лондоні відправлять лікувати психіку

Укрінформ
Чоловіка, який минулої суботи протаранив службовий автомобіль посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко, припаркований біля будівлі диппредставництва в Лондоні, доправлять до лікарні для проходження курсу лікування психічного здоров’я.

Про це йдеться у заяві місцевої поліції.

«Чоловік, якого заарештували після інциденту в Голландському парку вранці в суботу, 13 квітня, підпадає під дію "Закону про психічне здоров'я". 40-річного чоловіка доставлять до лікарні для проходження курсу лікування», - йдеться у заяві.

Зазначається, що інцидент не розглядається як злочин, пов'язаний із тероризмом.

Читайте також: У Лондоні арештували підозрюваного у наїзді на авто посла України

Як повідомлялося, згідно з публікаціями у британських ЗМІ, перед тим, як протаранити автомобіль українського посла, чоловік близько двох годин гучно транслював українську музику зі свого автомобіля Mercedes, що, як зазначають очевидці, "було на знак такого собі протесту проти посольства".

Раніше у посольстві України у Великій Британії повідомили, що близько 10-ї ранку суботи, 13 квітня, службовий автомобіль посла України в Об’єднаному Королівстві, припаркований навпроти будівлі посольства, був навмисно протаранений. Була негайно викликана поліція, якій вдалося заблокувати машину нападника. Однак попри дії правоохоронців зловмисник ударив автомобіль посла ще раз. У відповідь поліція була вимушена відкрити вогонь по автомобілю нападника та затримати його.

У посольстві додали, що ніхто зі співробітників дипмісії унаслідок інциденту не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-