Парубій візьме участь у роботі Асамблеї Міжпарламентського союзу

Парубій візьме участь у роботі Асамблеї Міжпарламентського союзу

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій візьме участь у роботі 140-ї Асамблеї Міжпарламентського союзу, яка проходитиме 6-8 квітня в Катарі.

Про це він сказав на зустрічі Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Катар в Україні Гаді Насером Мансуром Халіль Аль-Гаджрі, повідомляє прес-служба Апарату ВР.

“Голова Верховної Ради, вітаючи посла, відзначив його активну роботу в Україні, а також офіційно підтвердив, що візьме участь у роботі 140-ї Асамблеї Міжпарламентського Союзу, яка відбудеться 6-8 квітня 2019 року у столиці Катару – місті Доха”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Суд розгляне позов депутата-радикала до Парубія

У цьому зв'язку посол зауважив, що участь українського спікера у міжнародному парламентському форумі сприятиме активізації міжпарламентської співпраці між Україною та Катаром.

Зокрема, дипломат зазначив, що для Катару надзвичайно важливо збільшувати економічну співпрацю з Україною, зокрема у сфері експорту газу.

Читайте також: Україна буде членом Європейського Союзу - Парубій

Сторони також обговорили питання перспективи підписання Угоди про співпрацю між Верховною Радою та Консультативною Радою Держави Катар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-