Президент закликав якнайшвидше покарати винних у смерті  Бухтатого

Президент закликав якнайшвидше покарати винних у смерті Бухтатого

Укрінформ
Президент Петро Порошенко висловив співчуття рідним співробітника його Адміністрації та закликав правоохоронців у максимально короткий строк встановити і покарати винних у злочині.

Відповідна заява опублікована на сайті Глави держави.

“Висловлюю глибокі та щирі співчуття родині, близьким, колегам та друзям у зв’язку з трагічною смертю працівника нашої Адміністрації — Олександра Євгенійовича Бухтатого. Звертаюсь до правоохоронних органів із закликом у максимально короткий строк встановити винних у злочині і покарати їх відповідно до закону”, - зазначив Президент.

Крім того, він доручив главі АП надати всю необхідну організаційну допомогу для похорону загиблого.

Глава держави підкреслив, що Олександр Бухтатий був гідним членом команди — чесною і порядною людиною., професіоналом своєї справи, який користувався глибокою повагою в журналістських колах.

Як повідомляв Укрінформ, співробітника Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого знайдено мертвим вранці 14 березня у Шевченківському районі столиці.

Олександру Бухтатому було 46 років. Кандидат наук з державного управління. Працював головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АПУ.

Читайте також: Загибель працівника АП: поліція відкрила справу за статтєю "умисне вбивство"

Бухтатий був одним з «двигунів» відродження військової преси, насамперед, на низовому рівні. За словами працівників інформаційних підрозділів Міністерства оборони, відпустки, вихідні, практично весь вільний час присвячував роботі з підготовки видань для військових на передовій. У результаті цієї роботи на фронт регулярно відправлялись спецвипуски, додатки до регіональних видань.

За його ініціативою та завдяки, зокрема, його зусиллям на рівні Міністерства оборони 16 лютого було встановлено Днем військового журналіста.

Олександр Бухтатий був головою екзаменаційної комісії Інституту журналістики за спеціалізацією «військова журналістика». Готувався захистити докторську дисертацію з соціальних комунікацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-