Загибель працівника АП: поліція відкрила справу за статтєю

Загибель працівника АП: поліція відкрила справу за статтєю "умисне вбивство"

Укрінформ
Столична поліція відкрила кримінальне провадження щодо загибелі працівника Адміністрації Президента за ст. 115 (умисне вбивство) та за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"За результатами розтину, попередньою причиною смерті чоловіка є хронічна ішемічна хвороба серця. Окрім того, у нього виявили перелом кісток носа. Характер і спосіб отримання цієї травми, а також остаточна причина смерті буде відома після проведення судово-медичної експертизи", - йдеться у повідомленні.

Так, під час огляду місця події та особистий речей чоловіка з’ясувалося, що зник його мобільний телефон.

"Зважаючи на ці дані та для об’єктивного дослідження всіх обставин, слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) та за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України", - додали у поліції.

Уточнюється, що правоохоронці також встановили двох чоловіків, яких камери відеонагляду зафіксували поруч із померлим. Їх доставили в управління поліції, з ними спілкуються слідчі. В одного із доставлених виявили мобільний телефон потерпілого, його затримали у порядку статті 208 КПК України.

Тривають першочергові слідчі дії.

Читайте також: Загинув працівник Адміністрації Президента Олександр Бухтатий

Як повідомлялося, працівника Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого знайшли мертвим вранці 14 березня у Шевченківському районі столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-