США підтримують вільні та чесні вибори в Україні — Гейл

США підтримують вільні та чесні вибори в Україні — Гейл

Укрінформ
Сполучені Штати підтримують вільні та чесні вибори, які відображають волю українців, а не зовнішніх сил.

Про це заявив заступник державного секретаря США із політичних питань Девід Гейл під час зустрічі з представниками громадянського суспільства, повідомило Посольство США у Twitter

"Першою із запланованих на сьогодні була зустріч заступника державного секретаря США Гейла з представниками громадянського суспільства, під час якої він підкреслив важливість участі громадян у житті демократичної України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Девід Гейл наголосив, що "Сполучені Штати підтримують вільні та чесні вибори, які відображають волю українців, а не зовнішніх сил".

Читайте також: До Києва прибув заступник держсекретаря США

Як повідомляв Укрінформ, заступник держсекретаря США з політичних питань Девід Гейл 5 березня прибув до Києва з візитом. Гейл планує зустрітися у Києві з українськими посадовцями, обговорити майбутні вибори і антикорупційні заходи та питання дотримання прав людини з урядовцями і лідерами громадянського суспільства.

7 березня заступник державного секретаря проведе прес-конференцію щодо результатів свого візиту в Україну та поточного стану відносин між Україною та США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-