Суд відсторонив Мангера від посади до 6 квітня

Суд відсторонив Мангера від посади до 6 квітня

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва за клопотанням прокуратури відсторонив голову Херсонської облради Владислава Мангера від посади до 6 квітня 2019 року.

Відповідне рішення оголосив у середу суддя Мар'ян Головчак, повідомив Укрінформу адвокат підозрюваного Дмитро Ільченко.

"Шевченківський райсуд відсторонив Мангера на один місяць, до 6 квітня", - сказав він.

Ільченко додав, що захист Мангера планує оскаржити це рішення суду.

"Разом з тим наш клієнт і так збирався використати наявну у нього відпустку на період слідства, тому що працювати і перебувати у Києві незручно", - додав адвокат.

Читайте також: Справа Мангера: суд не дозволив відвід прокурора

Як повідомлялося, 11 лютого 2019 року ГПУ оголосила голові Херсонської облради Владиславу Мангеру підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. У ніч проти 15 лютого суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави 2 млн 497 тис. 300 грн. Заставу вніс адвокат. Термін запобіжного заходу Мангеру закінчився 3 березня.

4 березня Шевченківський райсуд не задовольнив клопотання ГПУ про продовження дії запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангеру.

31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні, внаслідок чого було уражено опіками 30% тіла жінки. 4 листопада 2018 року вона померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-