Суд визначив, хто розглядатиме скарги на вирок Януковичу щодо держзради

Суд визначив, хто розглядатиме скарги на вирок Януковичу щодо держзради

Укрінформ
Київський апеляційний суд визначив склад колегії суддів, які розглядатимуть апеляції на вирок екс-президенту Віктору Януковичу у справі щодо державної зради.

Про це повідомляє прес-служба суду.

«Київський апеляційний суд повідомляє, що на вирок Оболонського районного суду міста Києва від 24 січня 2019 року, стороною захисту в інтересах Януковича В.Ф. подано шість апеляційних скарг», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, автоматизованою системою документообігу суду визначено склад суду. Це судді Юрій Трясун, Сергій Новов, Іван Мосьондз, Олександр Журавель, Оксана Павленко.

Читайте також: Янукович відмив через Swedbank $4,2 мільйона – ЗМІ

Уточнюється, що інформацію про дату призначення апеляційних скарг до судового розгляду буде повідомлено додатково.

Як повідомлялося, 24 січня 2019 року Оболонський райсуд Києва заочно засудив екс-президента Януковича до 13 років ув'язнення за державну зраду та пособництво у веденні агресивної війни. Водночас Януковича визнали невинуватим за обвинуваченням у порушенні територіальної цілісності України.

Читайте також: Адвокати Януковича подали до суду п’ять скарг

Суд також постановив стягнути з Януковича на користь держави процесуальні витрати за проведення судових експертиз сумою в майже 100 тисяч гривень та залишити без зміни накладений в межах провадження арешт на майно. Згідно з вироком суду, строк відбування покарання Януковичу буде відраховуватися з часу його затримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-