Супрун з'явилася на засіданні уряду

Супрун з'явилася на засіданні уряду

Укрінформ
Уляна Супрун, тимчасово відсторонена судом від виконання обов'язків міністра охорони здоров'я, прийшла на засідання Кабінету міністрів у середу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Перед початком заходу Супрун не давала коментарі журналістам, але активно спілкувалася з колегами-урядовцями.

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адмінсуд Києва 5 лютого заборонив Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень глави МОЗ. Таке рішення ухвалено за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука. Уряд оскаржив це рішення.

11 лютого в Окружному адмінсуді Києва розглядалося клопотання Кабінету міністрів про скасування тимчасової заборони Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Суд увечері того дня пішов у нарадчу кімнату, пообіцявши ближчим часом оголосити рішення.

Читайте також: Суддя у справі Супрун - третій день у нарадчій кімнаті

Ввечері 12 лютого в суді підтвердили, що суддя Сергій Каракаш'ян, який має ухвалити рішення за клопотанням Кабміну, вже понад добу перебуває у нарадчій кімнаті.

На п’ятницю, 15 лютого, призначено розгляд по суті позову народного депутата Мосійчука щодо відсутності у Супрун повноважень до виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України. Засідання відбудеться о 14:50 в Окружному адміністративному суді Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-