Уряд планує припинити для України дію деяких угод, укладених у рамках СНД

Уряд планує припинити для України дію деяких угод, укладених у рамках СНД

Відео
Укрінформ
Кабмін планує схвалити проект постанови про припинення для України дії деяких угод, укладених у рамках Співдружності Незалежних Держав.

Про це повідомляється у порядку денному засідання Уряду на 23 січня, який опублікований на Урядовому порталі.

Також Уряд розгляне проекти постанов щодо затвердження розміру страхового запасу природного газу на 2019 рік; про внесення змін до порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи; щодо затвердження порядку забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників.

Крім того, урядовці розглянуть проекти розпоряджень Кабміну про затвердження плану заходів з реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні на 2019–2021 роки та про підписання угоди (у формі обміну листами) між урядом України та урядом Китайської Народної Республіки про надання Державній службі України з надзвичайних ситуацій спеціальних аварійно-рятувальних машин та обладнання.

Читайте також: Кабмін продовжуватиме підтримку села

У порядку денному також передбачено схвалення проектів законів, зокрема про внесення змін до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні" та про приєднання України до Конвенції про Європейський інститут лісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-