Кремль жорсткий до країн, які не погоджуються з його політикою - Наєв

Кремль жорсткий до країн, які не погоджуються з його політикою - Наєв

Укрінформ
Режим Володимира Путіна під приводом надання "братської допомоги" дестабілізує інші країни, тим самим відволікаючи увагу свого населення від все більш зростаючих економічної та соціальної криз в РФ.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв в інтерв’ю австрійській газеті Wiener Zeitung.

"Найбільшим викликом для Об’єднаних сил, як і для всієї України, є постійна ескалація напруги з боку Російської Федерації. Якщо проаналізувати події минулих десятиліть, то можна дійти висновку, що режим Володимира Путіна намагається відвернути увагу своїх громадян від все більш зростаючих економічної та соціальної криз в країні тим, що здійснює дестабілізацію в державах, які, в тлумаченні Кремля, потребують "братської допомоги". Я маю на увазі Абхазію, Північну Осетію та Придністров‘я. А тепер в цьому списку стоять вже і Крим та Східна Україна, а також Сирія", - заявив він.

За словами Наєва, скрізь, де проявляється Росія, виникають економічні та соціальні проблеми, військові конфлікти та конфронтації.

Читайте також: Москва шукає на Азові можливість для подальшого просування в Україну — Наєв

"Думаю, мені не потрібно вам говорити про те, що режим Путіна стає все більш агресивним і до Європи. Так, російські кораблі і літаки з'являються в безпосередній близькості від кордонів країн Балтії, Скандинавії та Туреччини. Крім того, ставлення Кремля до країн, які не погоджуються з політикою Москви, стає все більш жорстким", - заявив генерал.

Він наголосив, що в Європі саме Україна протистоїть цій глобальній загрозі демократії та стабільності з боку Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-