НАЗК помітило порушення у звітах 13 політичних партій

НАЗК помітило порушення у звітах 13 політичних партій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції виявило порушення у звітах 13 політичних партій.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"Національне агентство затвердило 41 висновок за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за ІІІ квартал 2018 року. За результатами аналізу виявлено порушення у звітах 13 політичних партій", - йдеться у повідомленні.

Відповідні порушення виявили у звітах таких політичних партій: "Справа", "Соціальна справедливість", "Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна", "Блок Володимира Миколаєнка", "Партія "Національно-демократичне об’єднання "Україна", "Республіканська платформа", Партія народної дії "Надія", "Республіканська партія", "Українська партія честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю", "Всеукраїнське об’єднання "Вільність і справедливість", "Селянська партія України", "Партія Наталії Королевської "Україна- Вперед!", "Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Читайте також: НАЗК направило до суду адмінпротоколи на Дунаєва і Логвинського

Із затверджених рішенням Національного агентства 41 висновку 32 висновки підготовлено за звітами політичних партій, які не здійснювали діяльність у звітному періоді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-