Порошенко: Наскільки мені відомо, Насірова не повернуть на посаду

Порошенко: Наскільки мені відомо, Насірова не повернуть на посаду

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, посилаючись на свою поінформованість, що уряд не поновлюватиме Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби України.

Про це він сказав під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наскільки мені відома позиція уряду України, він не поновив, бо рішення не вступило в законну силу.... І наскільки я поінформований, поновлювати Насірова не буде. І я цю позицію уряду взяв до уваги", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що "рішення про поновлення не вступило в законну силу".

"Наскільки мені відомо, суддя, яка приймала це рішення, не є представником реформованого суду - вона не пройшла відповідне тестування і не пройшла відповідне оцінювання. Хоча, може, я і помиляюся, але після вашого запитання обов'язково перевірю", - сказав Президент.

Читайте також: Холодницький обіцяє, що САП судитиметься з Насіровим

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд міста Київ 11 грудня поновив Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби та зобов'язав виплатити йому заробітну плату за час вимушеного прогулу починаючи з 2 лютого 2018 року, відколи Кабмін ухвалив звільнити посадовця.

18 січня Міністерство фінансів направило уряду подання про звільнення Насірова на підставі інформації, отриманої від посольства Великої Британії в Україні, про наявність у Насірова громадянства Британії.

Кабмін подасть апеляцію на рішення Окружного адмінсуду Києва про поновлення Романа Насірова на посаді голови ДФС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-