Філатов вийшов із

Філатов вийшов із "Укропу"

Укрінформ
Міський голова Дніпра Борис Філатов заявив про складання з себе повноважень члена президії політради партії УКРОП і вихід із партії взагалі.

Про це написав мер Дніпра Борис Філатов у Фейсбуці, і розмістив свою заяву про вихід із політсили.

«Відсьогодні я складаю з себе повноваження члена президії політради УКРОПу і взагалі виходжу з партії», - повідомив Філатов.

Він також повідомив, що раніше він «мовчав, терпів і сміявся крізь сльози заради звичайних партійців, простих людей, які так хотіли змін у країні».

За його словами, у нього, як у людини, що стояла на початку створення партії УКРОП, виникли розбіжності з нинішнім керівництвом, яке, як вважає Філатов, захопило владу в партії.

Читайте також: Броунівський рух України політичної, або Чому наші партії дробляться

При цьому Філатов зізнався, що багато на що, що відбувається в партії, він закривав очі або мирився. «Коли вони підло викинули з керівництва партії Корбана, який сидить за гратами, я мовчав. Коли вони сфальсифікували статут УКРОПу в Мінюсті, я не помічав. Коли вони призначили керівником секретаріату партії колишнього підручного сепаратиста Царьова, я соромливо відвів очі. Коли вони видушували з обласних парторганізацій нелояльних до них партійців, я говорив, що мене це не стосується. Коли вони разом із регіоналами ламали коаліцію мера в Дніпрораді, щоб поставити мене «в стійло», я чинив опір стиснувши зуби. Я терпів навіть тоді, коли вони труїли на мене своїх злих і, одночасно, абсолютно жалюгідних депутатів-клоунів ...які тільки за моєї пам'яті по три рази йшли-поверталися з партії. ...Я сподівався, що вони опам'ятаються. Марно», - написав Філатов.

«Мати справу з публікою, що захопила владу в УКРОПІ, не маю наміру», - підсумував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-