Куренной утретє склав присягу народного депутата

Куренной утретє склав присягу народного депутата

Укрінформ
Володимир Куренной, обраний на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року за списком "Блоку Петра Порошенка", склав присягу народного депутата на пленарному засіданні ВР у вівторок.

Текст присяги він зачитав із трибуни парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відповідно до закону "Про Регламент Верховної Ради України", народні депутати перед вступом на посаду мають скласти присягу на пленарному засіданні.

Куренной пройшов до парламенту за списком "Блоку Петра Порошенка" замість народного депутата Ірини Фріз, яка склала повноваження народного депутата у зв’язку з призначенням її на посаду міністра у справах ветеранів.

Куренной - одеський політик, політтехнолог, журналіст, економіст. Упродовж 2006-2007 та 2012-2014 років був народним депутатом України V і VII скликань (від "Блоку Юлії Тимошенко" та партії "УДАР" відповідно). До списку "БПП" був включений на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року під №86.

Із кінця квітня 2015 року Куренной очолював департамент місцевого самоврядування та децентралізації Адміністрації Президента України.

Читайте також: Парубій розповів, які питання Рада може розглянути цього тижня

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія 29 листопада визнала обраним на позачергових парламентських виборах 2014 року за списком "Блоку Петра Порошенка" та зареєструвала народного депутата Куренного.

22 листопада Верховна Рада підтримала заяву Ірини Фріз про дострокове припинення повноважень народного депутата України у зв'язку з призначенням її членом уряду - міністром у справах ветеранів.

Фото: Данііл Шамкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-