Прем’єр пропонує переходити на середньострокове планування розвитку країни

Прем’єр пропонує переходити на середньострокове планування розвитку країни

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман наполягає на переході на середньострокове планування розвитку країни, яке базуватиметься на досягненні ключових цілей реформ і не обмежуватиметься одним роком у часовому вимірі.

Про це він сказав під час першого форуму "Партнерство заради розвитку", який зібрав представників ключових організацій та урядів країн-партнерів України, повідомляє Урядовий портал.

"Реформи мають бути послідовними і системними. Тож ми плануємо схвалити рішення про середньострокове планування, яке не буде обмежуватися одним роком", - сказав Гройсман.

Водночас він запевнив, що започатковані урядом реформи в найважливіших сферах життя будуть продовжені і в 2019 році.

Прем'єр-міністр наголосив, що Україна нині переживає безпрецедентні виклики - передусім з огляду на військову агресію та велике боргове навантаження. Але продовження реформ, їх системність і послідовність є стратегічною метою. І суттєвим кроком на цьому шляху стало ухвалення Державного бюджету на 2019 рік, тож результат усіх зусиль ставатиме дедалі відчутнішим.

Читайте також: Уряд уже визначив пріоритети на наступний рік — Гройсман

"Ми отримали значний прогрес у багатьох сферах. І наші партнери його відзначають. І найголовніше, що ми маємо отримати від змін – змінити якість життя громадян. Над цим будемо працювати", - сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-