У Раді створили міжфракційне об'єднання на чолі з Бойком і Рабіновичем

У Раді створили міжфракційне об'єднання на чолі з Бойком і Рабіновичем

Укрінформ
У Верховній Раді України створено міжфракційне депутатське об'єднання "Опозиційна платформа - За життя".

Про це повідомив голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час відкриття ранкового засідання парламенту у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відповідно до 60 закону України "Про Регламент Верховної Ради", повідомляю про створення у Верховній Раді України міжфракційного депутатського об'єднання "Опозиційна платформа - За життя". Співголовами цього об'єднання обрано народних депутатів Бойка Юрія Анатолійовича та Рабіновича Вадима Зіновійовича",- сказав спікер.

При цьому він наголосив, що йдеться саме про створення міжфракційного об'єднання, а не депутатської групи.

Читайте також: Головою фракції Опоблоку обрали Новинського

Як повідомляв Укрінформ, співголова фракції партії "Опозиційний блок" Олександр Вілкул заявив на пленарному засіданні у вівторок, 20 листопада, про виключення з фракції Юрія Бойка і заступника голови фракції Сергія Льовочкіна.

Співголова партії "Опозиційний блок" Юрій Бойко і лідер партії "За життя!" Вадим Рабінович 9 листопада підписали угоду про створення частиною партії "Опоблок" і партією "За життя! " об'єднання "Опозиційна платформа - За життя" і домовилися про висунення єдиних кандидатів на усіх загальнонаціональних виборах у 2019 році.

Пізніше народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський заявив, що партія "Опозиційний блок" не уповноважувала Бойка підписувати документи про створення "Опозиційної платформи - За життя".

17 листопада стало відомо, що Бойко став єдиним кандидатом в президенти від "Опозиційної платформи - За життя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-