Головою фракції Опоблоку обрали Новинського

Головою фракції Опоблоку обрали Новинського

Оновлено
Укрінформ
Головою депутатської фракції політичної партії «Опозиційний блок» обрано народного депутата Вадима Новинського.

Про це повідомив голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час відкриття ранкового засідання парламенту у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Повідомляю про обрання головою депутатської фракції політичної партії "Опозиційний блок" народного депутата України Новинського Вадима Владиславовича, заступниками голова депутатської фракції - народних депутатів Вілкула Олександра Юрійовича та Воропаєва Юрія Миколайовича", - сказав спікер. 

Водночас голова ВР повідомив про вихід із фракції "Опозиційний блок" народних депутатів Євгена Бакуліна, Сергія Дунаєва та Юлія Іоффе. 

Читайте також: Льовочкін назвав виключення з фракції "політичним похороном” Опоблоку

Як повідомляв Укрінформ, співголова фракції партії "Опозиційний блок" Олександр Вілкул заявив на пленарному засіданні у вівторок, 20 листопада, про виключення з фракції Юрія Бойка і заступника голови фракції Сергія Льовочкіна.

Згідно з Регламентом Верховної Ради, депутат вважається офіційно виключеним з фракції або депутатської групи після відповідного оголошення про це головуючого на пленарному засіданні.

Співголова партії "Опозиційний блок" Юрій Бойко і лідер партії "За життя!" Вадим Рабінович 9 листопада підписали угоду про створення частиною партії "Опоблок" і партією "За життя!" об'єднання "Опозиційна платформа - За життя" і домовилися про висунення єдиних кандидатів на усіх загальнонаціональних виборах у 2019 році.

Пізніше народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський заявив, що партія "Опозиційний блок" не уповноважувала Бойка підписувати документи про створення "Опозиційної платформи - За життя".

17 листопада стало відомо, що Бойко став єдиним кандидатом в президенти від "Опозиційної платформи - За життя"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-