“Група підтримки” в Єврокомісії назвала позитивні зміни для України за 5 років

“Група підтримки” в Єврокомісії назвала позитивні зміни для України за 5 років

Укрінформ
Безвізовий режим з ЄС, зростання українського експорту та можливість навчання українських студентів на Заході є частиною позитивних змін в Україні за останні п’ять років, від початку Революції Гідності.

Про це у своєму відеозверненні до учасників заходу з відзначення 5-ї річниці Революції Гідності у Варшаві заявив керівник Групи підтримки України в Європейській комісії Петер Вагнер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ви зараз маєте сотні тисяч людей, які подорожують без віз до Європи, ви маєте тисячі студентів, які зараз можуть вчитися за кордоном. Ви маєте значне зростання експорту з України, що означає прибутки для країни", - підкреслив Вагнер.

Читайте також: Україна і ЄС як ніколи близькі завдяки тим, хто почав Майдан — єврокомісар

Він наголосив, що чергова річниця Революції Гідності є доброю нагодою, щоб усвідомити, що сталося за останні п’ять років. Вагнер наголосив, що це можна побачити як у фільмі – у динаміці позитивних змін. "І ми хочемо, щоб ці позитивні зміни для країни тривали", - констатував європейський політик.

Як повідомлялося, у заході з відзначення Революції Гідності у Варшаві беруть участь польські та європейські політики, експерти, дипломати, запрошені гості. Після завершення виступів учасників і дискусії на тему децентралізації в Україні, питань міграції та боротьби з пропагандою відбудеться концерт гурту "Один в каное", виставка "Крим після окупації", а також дегустація українських вин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-