Парубій сказав, коли Рада розгляне Бюджетний і Податковий кодекси

Парубій сказав, коли Рада розгляне Бюджетний і Податковий кодекси

Укрінформ
Верховна Рада під час пленарного засідання у четвер планує ухвалити Бюджетний і Податковий кодекси, а також законопроекти, що передують ухваленню держбюджету-2018.

Про це сказав Голова Верховної Ради Андрій Парубій під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У четвер пропонується, щоб ми пройшли розгляд Бюджетного і Податкового кодексів. Згідно з регламентом, до 1 грудня Верховна Рада України має розглянути і Бюджетний, і Податковий кодекси. Бюджетний кодекс уже комітетом підготовлений - і рішення комітету, всі поправки мають бути в найближчий період. І Податковий кодекс ми плануємо, що він буде розглянутий у середу-четвер. Знову ж таки, це наше зобов'язання, згідно з графіком прийняття бюджету - розгляд у четвер Податкового і Бюджетного кодексів, а також ряду питань, які стосуються прийняття бюджету», - пояснив Парубій.

Читайте також: На субсидії у проект бюджету заклали 55 мільярдів — Рева

За його словами, серед них - друге читання законопроекту щодо спрямування коштів на кібербезпеку ЦВК та законопроект про публічні закупівлі.

«Тобто, у четвер пропонується виділити час для питань, які передують прийняттю бюджету і які ми повинні прийняти до 1 грудня», - наголосив спікер.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 18 жовтня прийняла у першому читанні проект державного бюджету на 2019 рік.

14 листопада Кабінет міністрів схвалив проект бюджету для розгляду Верховною Радою у другому читанні.

Гройсман запевнив, що цей фінансовий документ країни на 2019 рік є бюджетом економічної стабільності і відповідає програмі співпраці з Міжнародним валютним фондом - одним з основних фінансових партнерів держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-