Гройсман назвав три ключові завдання уряду на 2019 рік

Гройсман назвав три ключові завдання уряду на 2019 рік

Укрінформ
Ключові завдання уряду на 2019 рік, на який заплановано проведення одразу двох виборчих кампаній, - збереження економічного зростання та гарантування незворотності реформ.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з експертами Національного демократичного інституту (США).

«Перед нами стоять важливі завдання. Головне – забезпечити стабільність. Ми маємо надсерйозні економічні і фінансові виклики, але ми робимо багато, аби забезпечити зростання. Друге завдання – не зупинити реформи. І третє - забезпечити все, що залежить від уряду, для проведення демократичних і прозорих виборів», - сказав Гройсман.

Представники НДІ відзначили, що незворотність реформ є насправді важливою, особливо в контексті покращення ділового клімату, продовження децентралізації, яка вже «демонструє значний прогрес». Втім, прозорий виборчий процес, позбавлений зовнішніх впливів – не менш затребуваний і очікуваний українським суспільством та міжнародною спільнотою.

Читайте також: Уряд схвалив проект бюджету на 2019 рік до другого читання

Як зазначив президент НДІ Дерек Мітчелл, Україна наразі на передовій у боротьбі з російською агресією. І досвід протидії російському впливу - дуже корисний для всього світу.

У рамках розмови сторони домовилися більш тісно співпрацювати в найближчому майбутньому.

Експерти НДІ приїхали в Україну з метою оцінки ситуації в державі та настроїв суспільства в контексті майбутніх виборів Президента та парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-