Полторак планує звільнити двох своїх заступників

Полторак планує звільнити двох своїх заступників

Відео
Укрінформ
Наступного тижня двох заступників міністра оборони буде звільнено.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив сам міністр Степан Полторак, розповідаючи про новий церемоніал в ЗСУ щодо завершення служби.

"Що стосується подій, пов’язаних зі звільненням або ще з якимись іншими урочистостями, їх справді треба міняти. Мене дійсно звільнили так, як мають звільняти будь-якого військового. І на моєму прикладі було показано, зараз ми практично завершили наказ міністра оборони, яким визначено, хто і яку категорію військових буде звільняти. Буквально на наступному тижні я планую звільнити своїх двох заступників і вони вже будуть звільнятися по новій методиці. І так буде визначено до бригади включно", – наголосив Полторак.

Читайте також: Полторак іде з військової служби - Президент

За словами міністра, на всіх військових чекають нововведення.

"Я не буду зосереджуватися на високих посадових особах, я скажу про військовослужбовців контрактної служби. Навіть у бригаді раз на місяць буде визначено день, коли в таких самих умовах з відповідним ритуалом звільнятимуть всіх, хто добросовісно і чесно відслужив обумовлений термін і збирається завершити службу. І це незалежно від того, хто це буде: полковник, лейтенант, капітан чи військовослужбовець за контрактом. Такі традиції будуть введені в найближчий час", - заявив Полторак, зазначивши при цьому, що він переконаний, що ці інновації будуть сприйняті дуже добре.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-