Ган: За останні роки Україна зробила більше, аніж за попередні 20

Ган: За останні роки Україна зробила більше, аніж за попередні 20

Укрінформ
Єврокомісар з європейської політики сусідства та перемовин про розширення Йоганнес Ган відзначив низку успіхів українського уряду у впровадженні реформ.

Про це він заявив на зустрічі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом у Києві.

"Хотів би відзначити вас, Прем'єр-міністре, та ваш уряд за підтримку та лідерство в культурних реформах... Є сфери, де є великі успіхи – реформа децентралізації, державного управління. Важливі досягнення в соціальній сфері – пенсійній системі, охороні здоров’я, освіті. Зазвичай ці реформи розтягуються в часі, але вам всього за рік вдалося досягти тут важливих результатів", - сказав він.

Водночас Ган у своєму Twitter наголосив на запровадженні реформ і в інших сферах. "Радий зустрітися з Володимиром Гройсманом. Я похвалив його лідерство у проведенні важких реформ. Передав йому Звіт щодо виконання Угоди про Асоціацію за 2018 рік, який є відображенням прогресу реформ, які зробила Україна, та міцності наших відносин. Також наголосив, що ми (ЄС – ред.) маємо бачити більше реформ в економіці, енергетичному секторі та у боротьбі з корупцією", - написав єврокомісар.

Він висловив упевненість, що Україна і ЄС зможуть реалізувати програму співпраці у межах надання макрофінансової допомоги.

Читайте також: Ган відвідав суспільну телерадіокомпанію України

Єврокомісар також запевнив, що Україна залишається у центрі уваги ЄС та світу.

"І навіть якщо така увага не завжди має виключно позитивний характер, багатьом зрозуміло, що за останні роки Україна зробила більше, аніж за попередні 20 років", - наголосив він.

Як повідомлялося, європейський комісар з європейської політики сусідства та перемовин про розширення Йоганнес Ган 9 листопада перебуває з візитом в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-