НАЗК склало 50 адмінпротоколів за порушення у звітах партій

НАЗК склало 50 адмінпротоколів за порушення у звітах партій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції склало 50 адміністративних протоколів за виявленими фактами порушень у звітах політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, поданих партіями за ІІ квартал 2018 року.  

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"До судових органів вже направлено 12 протоколів, які були складені за результатами  аналізу звітів політичних партій "За життя", "Українська національна консервативна партія", "Народна екологічна партія", "Жінки за майбутнє", "Партія пенсіонерів України". Ще 38 протоколів будуть відправлені до судових органів після завершення всіх дій, передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення, щодо притягнення відповідних осіб до адміністративної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом це порушення встановлених порядку подання або строків подання звіту політичної партії, порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії та невиконання законних вимог (приписів) Національного агентства, за що передбачена відповідальність за статтями 212-21, 212-15, 188-46 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: НАЗК внесло припис Супрун

У Національному агентстві нагадали, що звіти про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за ІІ квартал 2018 року подали до Національного агентства 274 партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-