ТСК із розслідування нападів на активістів призначила дату наступного засідання

ТСК із розслідування нападів на активістів призначила дату наступного засідання

Укрінформ
Наступне засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо нападу на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів відбудеться 15 листопада.

Таке рішення було ухвалено на установчому засіданні ТСК у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наступне засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо нападу на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів буде проходити у наступний четвер, 15 листопада, о 10 ранку в комітеті з питань запобігання та протидії корупції", - озвучив рішення комісії її голова Борислав Береза.

Це рішення підтримали 15 членів комісії (загалом кількісний склад ТСК становить 19 народних депутатів).

Береза додав, що на засідання планують запросити представників Служби безпеки України, Генпрокуратури, а також мера Херсона та голову Херсонської ОДА.

Крім того, ТСК вирішила у листопаді привести виїзне засідання в Херсоні, де було скоєно напад на Катерину Гандзюк. Щодо конкретної дати його проведення члени комісії визначатимуться, вочевидь, 15 листопада.

Читайте також: Справу Катерини Гандзюк засекретять - Генпрокурор

Як повідомлялося, 6 листопада Верховна Рада ухвалила постанову №9262 "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів". За основу та в цілому проголосували 259 народних депутатів при 150 мінімальних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-