Уряд сьогодні схвалить Концепцію створення системи

Уряд сьогодні схвалить Концепцію створення системи "Відкрите довкілля"

Укрінформ
Кабінет міністрів України 7 листопада планує схвалити Концепцію створення загальнодержавної автоматизованої системи "Відкрите довкілля".

Згідно з порядком денним засідання КМУ, оприлюдненим на Урядовому порталі, доповідатиме це питання міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

Міністр соціальної політики Андрій Рева ініціюватиме перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" у 2018 році.

Міністри встановлять перелік держав з важкими кліматичними умовами або складною безпековою ситуацією, а також перерозподілять деякі видатки державного бюджету, передбачені міністерству закордонних справ на 2018 рік.

Читайте також: Гройсман сьогодні збирає уряд

Урядовці мають погодити підписання угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Держави Кувейт про співробітництво у сфері туризму.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян ініціюватиме внесення змін до фінансового плану державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" на 2018 рік.

Міністр оборони Степан Полторак запропонує затвердити порядок проведення обов'язкової евакуації окремих категорій населення в разі введення правового режиму воєнного стану, а також внести зміни до порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-