Порошенко назвав дату засідання Українсько-німецької групи високого рівня

Порошенко назвав дату засідання Українсько-німецької групи високого рівня

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та канцлер Німеччини Ангела Меркель домовилися про проведення десятого засідання Українсько-німецької групи високого рівня з економічного співробітництва 28 листопада у Берліні.

Про це сказав Порошенко на спільній прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми домовилися про проведення десятого засідання українсько-німецької групи високого рівня 28 листопада в Берліні», - сказав Порошенко.

Водночас він висловив переконання, що це засідання разом з третім Українсько-німецьким економічним форумом сприятиме подальшому закріпленню зростаючої динаміки співпраці України і Німеччини.

Читайте також: Порошенко навів Меркель нові докази російських злочинів проти України

Як повідомлялося, у четвер, 1 листопада, в Україні з робочим візитом перебуває Федеральний канцлер ФРН Ангела Меркель. У рамках візиту заплановані її зустрічі з Президентом України Петром Порошенком та Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм та головами депутатських груп і фракцій українського парламенту. Нинішній візит Меркель в Україну стане другим за останні чотири роки, попередній відбувся у серпні 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-