Аваков про санкції РФ: Помилився Путін. Нас не 322

Аваков про санкції РФ: Помилився Путін. Нас не 322

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підкреслив, що Росія не зможе перемогти українців ні санкціями, ні кримінальними справами.

Про це глава МВС написав у Twitter, коментуючи включення його у "список санкцій" РФ.

“Помилився Путін. Нас не 322, нас - мільйони українців, яких точно не подолаєш ні санкціями, ні кримінальними справами... Ми стримуватимемо скаженого собаку путінського режиму і ми у результаті обов'язково переможемо, тому що «наше дело правое"!» - написав Аваков.

Як повідомлялося, глава уряду РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, що запроваджує "спеціальні економічні заходи" щодо 322 громадян і 68 компаній з України.

Читайте також: "Напугали бабу туфлями на каблуках": соцмережі - про санкції РФ

Серед них - судді Конституційного Суду України, депутати Верховної Ради VIII скликання, великі українські підприємці, чиновники Адміністрації Президента України, керівники органів виконавчої влади України і великих українських компаній, юридичні особи, контрольовані великими бізнесменами України.

Зокрема, під санкції потрапили Голова ВР Андрій Парубій, керівник МВС Арсен Аваков, колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-