Губернатор Київщини підтвердив, що йде з посади

Губернатор Київщини підтвердив, що йде з посади

Укрінформ
Голова Київської обласної держадміністрації Олександр Горган йде з посади, щоб узяти участь у активному політичному житті.

Про це він сказав у коментарі телеканалу “112”.

"Це був абсолютно запланований крок, про який було домовлено з Главою держави ще в момент мого призначення. Коли Глава держави запропонував мені посаду голови Київської ОДА, я його відверто поінформував, що у мене є в планах будівництво публічної політичної кар'єри. Президент України мене в цьому намірі підтримав. Була домовленість про те, що я працюю два роки. І саме в ці дні виповнюється два роки з дня мого призначення", - прокоментував Горган інформацію про своє звільнення.

За його словами, Президент запропонував йому посаду радника, яка, на відміну від посади голови ОДА, не створює перешкод для політичної діяльності. В подальшому Горган має намір балотуватися до Верховної Ради по одному з мажоритарних округів.

Читайте також: Київщина може наздогнати провідні регіони у реалізації завдань реформи

Щодо свого наступника голова ОДА не підтвердив існуючу інформацію, що ним стане колишній очільник столичної поліції Олександр Терещук, але зазначив, що про інших кандидатів на цю посаду не чув.

Напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, яку пізніше підтвердив міністр молоді і спорту Ігор Жданов, про те, що уряд погодив звільнення голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, голови Київської ОДА Олександра Горгана, голови Чернівецької ОДА Олександра Фіщука і голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-