НАТО й надалі надаватиме Україні потужну політичну й практичну підтримку

НАТО й надалі надаватиме Україні потужну політичну й практичну підтримку

Укрінформ
Засідання Комісії Україна-НАТО в чергове підтвердило відданість союзників по Альянсу підтримці суверенітету та територіальній цілісності України.

Деякі подробиці засідання, яке, без залучення преси, відбулося у середу 17 жовтня в Брюсселі за участю міністра  з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадима Черниша, кореспонденту Укрінформу розповів офіційний представник Альянсу.

«Міністр Черниш проінформував союзників про жахливу гуманітарну ситуацію, що складається в Україні, як і про виклики, з якими стикаються біженці та переселенці. Союзники висловили занепокоєння гуманітарною ситуацією, що складається в зоні конфлікту, а також порушеннями прав людини в Криму», - повідомив представник Альянсу.

Читайте також: Комісія Україна-НАТО: Черниш розповів про гуманітарну ситуацію на Донбасі

Він зауважив, що представники НАТО в чергове наголосили на важливості повного виконання Мінських домовленостей та забезпечення безперешкодного доступу спостерігачів СММ ОБСЄ до району конфлікту.

«Союзники підтвердили повну підтримку територіальній цілісності та суверенітету України. НАТО продовжуватиме надавати потужну політичну та практичну підтримку Україні», - наголосив співрозмовник. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-