Двоє нових депутатів склали присягу у Раді

Двоє нових депутатів склали присягу у Раді

Укрінформ
Визнані обраними ЦВК Іван Савка та Олександр Гулак склали присягу народних депутатів і приступили до виконання повноважень.

Вони зачитали текст присяги з трибуни парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з регламентом, перед вступом на посаду депутати мають скласти на пленарному засіданні присягу.

Як повідомлялося, 12 жовтня ЦВК зареєструвала народними депутатами Івана Савку та Олександра Гулака, обраних на позачергових парламентських виборах 2014 року за списками Народного фронту і Радикальної партії відповідно.

Згідно з прийнятими рішеннями, ЦВК зареєструвала народним депутатом України обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Івана Савку, 1972 року народження, освіта вища, на момент виборів — заступника командира військової частини по роботі з особовим складом – начальника відділення військової частини АА 0224, проживає в місті Миколаїв, безпартійного, включеного до виборчого списку Політичної партії "Народний фронт" під № 84.

Читайте також: ЦВК зареєструвала двох народних депутатів

Крім того, комісія зареєструвала народним депутатом України обраного на позачергових парламентських виборах 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Олександра Гулака, 1972 року народження, освіта середня спеціальна, на момент виборів — тимчасово не працюючого, проживає в місті Макарів Київської області, члена Радикальної Партії Олега Ляшка, включеного до виборчого списку цієї партії під № 30.

Верховна Рада 20 вересня оновила склад Центральної виборчої комісії, попередньо збільшивши її склад із 15 до 17 осіб.

4 жовтня парламент достроково припинив депутатські повноваження народних депутатів від Радикальної партії Олега Ляшка Тетяни Юзькової та НФ - Ірини Єфремової у зв’язку з обранням їх до нового складу ЦВК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-