Ар'єв заявляє, що на нього напали журналісти “Россия 24”

Ар'єв заявляє, що на нього напали журналісти “Россия 24”

Фото
Укрінформ
Віце-президент ПАРЄ, голова постійної делегації ВР в Асамблеї Володимир Ар'єв заявляє про провокації проти нього російських журналістів у кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це він повідомив у Facebook.

«Щойно на мене в ПАРЄ в прямому сенсі напали російські пропагандисти з «Россия 24». Я відмовився з ними розмовляти і пішов від них, то вони хапали мене за рукав, а потім намагалися вдертися в кімнату представництва України в Раді Європи», - написав він.

Ар'єв зазначив, що вимагатиме від відповідних служб Ради Європи вжити негайних заходів.

Як повідомлялося, у вівторок ПАРЄ розглядає пропозиції щодо змін до регламенту стосовно повноважень національних делегацій.

Пропозиції передбачають ускладнення для Асамблеї процедури накладання санкцій на національну делегацію, що, як пропонується, повинно отримати підтримку двох третин  депутатів на відміну від простої більшості, що діє нині.

Читайте також: Ар’єв у ПАРЄ назвав єдиний шлях зупинити агресора

Як відомо, це питання порушено у ПАРЄ у зв'язку з обмеженням прав російської делегації, що триває з 2014 року після початку агресії Росії проти України. Відтоді РФ припинила сплачувати внески до бюджету Ради Європи.

Нині у Раді Європи та у ПАРЄ діє проросійське лобі, включаючи деяких представників керівництва організацій, яке намагається відновити повноваження російської делегації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-