Регламентний комітет Ради визнав законним подання ГПУ щодо Колєснікова

Регламентний комітет Ради визнав законним подання ГПУ щодо Колєснікова

Оновлено
Укрінформ
Комітет ВР з питань Регламенту та організації діяльності парламенту визнав законним подання Генеральної прокуратури про притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Дмитра Колєснікова (" Опозиційний блок").

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комітету в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми доходимо висновку, що подання, підтримане та внесене генеральним прокурором про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Колєснікова Дмитра Валерійовича є законним, оскільки ініційоване і подане належним суб'єктом подання",- оголосив рішення в.о. голови комітету Павло Пинзеник.

Водночас у комітету виникли застереження щодо достатньості доказів у поданні на депутата.

Таке рішення підтримали усі присутні на засіданні члени комітету за винятком одного депутата, який не голосував через наявність конфлікту інтересів.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний прокурор Юрій Луценко у понеділок представив подання про надання  згоди на притягнення до кримінальної відповідальності члена фракції "Опозиційний блок" народного депутата Дмитра Колєснікова під час засідання Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради

Читайте також: Колєсніков спростовує звинувачення генпрокурора у відчуженні стратегічних об'єктів

Генеральний прокурор звинуватив Колєснікова у тому, що він, перебуваючи на посаді очільника Агентства держмайна, у 2014 році підписав документи, відповідно до яких були відчужені два цехи ДП "Науково-дослідного та конструкторсько-технологічного інституту трубної промисловості ім. Я.Ю. Осади".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-