Колєсніков спростовує звинувачення генпрокурора у відчуженні стратегічних об'єктів

Колєсніков спростовує звинувачення генпрокурора у відчуженні стратегічних об'єктів

Укрінформ
На засіданні Регламентного комітету з розгляду питання про притягнення Дмитра Колєснікова до кримінальної відповідальності сталася перепалка між генеральним прокурором Юрієм Луценком та народним депутатом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Народний депутат Колєсніков зазначив, що на момент, коли він очолював Агентство держмайна, ці об'єкти не були в переліку стратегічних.

"Він (завод - ред.) не є стратегічним, перевірте інформацію" - Колєсніков

Після цього між депутатом і генпрокурором сталася емоційна перепалка, після якої депутати продовжили обговорення подання ГПУ.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний прокурор Юрій Луценко у понеділок представив подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності члена фракції "Опозиційний блок" народного депутата Дмитра Колєснікова під час засідання Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради.

Читайте також: Генпрокурор представив на комітеті ВР подання на Колєснікова

Генеральний прокурор звинуватив Колєснікова у тому, що він, перебуваючи на посаді очільника Агентства держмайна, у 2014 році підписав документи, відповідно до яких були відчужені два цехи ДП "Науково-дослідного та конструкторсько-технологічного інституту трубної промисловості ім. Я.Ю. Осади" у місті Дніпропетровськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-