Климпуш-Цинцадзе розповість австралійцям про важливість співпраці з Україною

Климпуш-Цинцадзе розповість австралійцям про важливість співпраці з Україною

Укрінформ
Австралійський інститут міжнародних відносин опублікував анонс виступу віце-прем’єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе.

Анонс оприлюднений на сайті інституту.

“У презентації Климпуш-Цинцадзе буде представлено український погляд на глобальну безпеку та світовий порядок, яким зараз кинуто виклик. Зокрема буде приділено увагу цінності партнерства між Україною та Австралією для існуючої системи глобальної безпеки”, - йдеться в анонсі.

Австралійський інститут міжнародних відносин який є провідним майданчиком Австралії для обговорення складних міжнародних питань, відзначає глибокий політичний та академічний бекграунд українського спікера, а також її досвід роботи у громадських та експертних інституціях.

Читайте також: Климпуш-Цинцадзе: Ми до НАТО прохачем не йдемо

Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе відвідає Австралію наприкінці жовтня як голова української офіційної делегації для підтримки української команди на “Іграх нескорених” у Сіднеї. Вона проведе низку офіційних зустрічей, а також виступить перед науковим та експертним середовищем Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-