Адвокат Януковича цитував Вольтера й Платона - суд узяв перерву до 8 жовтня

Адвокат Януковича цитував Вольтера й Платона - суд узяв перерву до 8 жовтня

Укрінформ
Оболонський районний суд Києва оголосив перерву у розгляді справи про держзраду екс-президента Віктора Януковича до 8 жовтня.

Таке рішення оголосив головуючий суддя Владислав Дев'ятко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перерва до 8 жовтня на 10:00", - сказав Дев'ятко.

До цього адвокат Януковича Олександр Горошинський виголошував свою промову в рамках судових дебатів у справі про держзраду.

Так, Горошинський, серед іншого, заявляв, що Янукович зустрічався з різними політиками під час Майдану, аби розв'язати ситуацію в країні, розповідав про події лютого 2014 року і про антимайдан, про підписання угоди про врегулювання кризи.

Читайте також: Янукович просив Путіна ввести війська в Україну, бо "в нього не було виходу" - адвокат

Горошинський також цитував у своєму вступному слові Вольтера і Платона. Його виступ був набагато емоційнішим, ніж у його колеги - адвоката Олександра Байдика.

Близько 15:00 Горошинський зупинився, заявивши, що закінчив виголошувати вступне слово до своєї промови, і попросив у суду перерву до понеділка.

Суддя Дев'ятко запитав у Горошинського, чи встигне він закінчити свою промову у визначені судом дати, той відповів, що намагатиметься.

Як повідомлялося, судом заплановано, що судові дебати мають завершитися 10 жовтня. Водночас адвокат Януковича Байдик ще не закінчив промову. Він мав її закінчити 4 жовтня, але його госпіталізували.

Сторона обвинувачення виголосила свою промову у дебатах 16 серпня і попросила у суду 15 років ув'язнення для Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-