Силовики України й Британії домовилися протидіяти спецслужбам РФ

Силовики України й Британії домовилися протидіяти спецслужбам РФ

Укрінформ
Україна і Велика Британія домовилися посилити співпрацю у сфері протидії розвідувально-підривній діяльності спецслужб Російської Федерації та кіберзагрозам.

Про це йшлося на робочій зустрічі голови Служби безпеки Василя Грицака з міністром з питань безпеки Великої Британії Беном Воллесом, повідомляє прес-служба СБУ.

“Пан Грицак ознайомив пана Воллеса із розгорнутою спецслужбами РФ широкомасштабною операцією з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні напередодні виборів, а також спробами дискредитації нашої держави перед міжнародною спільнотою. За результатами переговорів сторони досягли домовленостей про поглиблення двостороннього співробітництва у сфері протидії розвідувально-підривній діяльності російських спецслужб та кіберзагрозам”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Спецслужби РФ намагаються створити "керований хаос" в Україні - СБУ

Також зазначається, що Грицак та Воллес узяли участь у церемонії відкриття другого модуля навчальних курсів з проведення допиту з дотриманням основних прав людини, проведеного за підтримки британської сторони. Метою заходу було ознайомити співробітників СБУ із кращим досвідом та методикою британських правоохоронних органів у сфері проведення опитування очевидців та допиту свідків у межах розслідування злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-