Ситник розказав, з чого почалася справа проти заступника голови розвідки

Ситник розказав, з чого почалася справа проти заступника голови розвідки

Укрінформ
НАБУ проводило аналітичну роботу відомостей декларації першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка перш ніж зареєструвати відповідне кримінальне провадження.

Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник під час брифінгу після засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції, повідомляє кореспондент Укрінформ.

"Кримінальне провадження зареєстровано сьогодні. Я не буду приховувати, що ми перед цим вели аналітичну роботу по його декларації, але зареєстрували сьогодні, коли вже вийшов цей сюжет. Ми об'єднали ті матеріали, які в нас були, і зареєстрували (кримінальне провадження)", - сказав Ситник.

Читайте також: НАБУ завело справу на заступника голови зовнішньої розвідки

Як повідомляв Укрінформ, НАБУ відкрило кримінальне провадження відносно першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Сергія Семочка за ч.3 ст. 368-2 ККУ.

1 жовтня у програмі журналістських розслідувань "Наші гроші з Денисом Бігусом" було оприлюднено дані, що Семочко має коштовну нерухомість, а його родичі - російське громадянство.

Частина 3 ст. 368-2 ККУ передбачає відповідальність за одержання службовою особою неправомірної вигоди у значному розмірі або передача нею такої вигоди близьким родичам за відсутності ознак хабарництва. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-