Скандал з рекламою в метро: Ситник висунув свою версію

Скандал з рекламою в метро: Ситник висунув свою версію

Укрінформ
Директор НАБУ Артем Ситник пов'язує розміщення незаконної реклами з його зображенням у метро з допитом народного депутата Сергія Березенка в рамках розслідування кримінальної справи про підкуп депутатів Олександром Онищенком.

Про це він сказав під час виступу на засіданні Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, повідомляє Укрінформ.

"Нещодавно до САП була скерована підозра першому заступнику Служби безпеки і нещодавно в рамках кримінального провадження, яке розслідується за заявою журналіста Дмитра Гнапа стосовно переписки Онищенка з окремими народними депутатами, були викликані депутати, у тому числі пан Березенко, який відповідає за зовнішню рекламу. Мабуть, я єдиний чиновник, який був так прорекламований безкоштовно", - сказав він.

Стосовно мітингів з критикою НАБУ Ситник додав, що вважає їх "надзвичайно брудними кроками з боку пана Демчини, тому що захищатися потрібно в більш цивілізований спосіб, а не шляхом зібрання тітушок".

Він запевнив, що поки працює на своїй посаді "проплачені акції і реклама не будуть перешкодою в роботі НАБУ".

Читайте також: Ситник приїхав на антикорупційний комітет Ради

Раніше в коментарі Укрінформу директор НАБУ повідомив, що планує оскаржити розміщення невідомими особами реклами в столичному метрополітені із його зображенням. Зокрема, він уточнив, що скарга стосуватиметься незаконного використання його зображення.

Як повідомлялося, у столичному метрополітені 1 жовтня з'явилася реклама із зображенням директора НАБУ Ситника та із написом: "Я викрию топ-корупціонерів". Також у рекламі містився анонс засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, яке відбудеться 3 жовтня о 15 годині. У рекламі зазначається, що трансляція цього засідання комітету відбудеться на всіх каналах телебачення.

У порядку денному засідання антикорупційного комітету на середу йдеться, що директор НАБУ звітуватиме про діяльність Бюро за І півріччя 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-