Уряд завтра розгляне порядок реєстрації паспортів іноземців на кордоні

Уряд завтра розгляне порядок реєстрації паспортів іноземців на кордоні

Укрінформ
Кабінет міністрів у середу, 3 жовтня, планує затвердити порядок реєстрації паспортних документів іноземців та осіб без громадянства в пунктах пропуску через державний кордон.

Як випливає з порядку денного засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, представить відповідний проект постанови колегам міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Урядовці також розглядатимуть проект постанови про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва ветеринарних препаратів, затвердять технічний регламент щодо встановлення системи для визначення вимог з екодизайну енергоспоживчих продуктів.

У планах урядовців - погодження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності, пов’язаної з використанням та охороною земель, і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань геодезії, картографії та кадастру.

Урядовці також затвердять зміни до угоди з урядом Республіки Сербія про відмову від візових вимог для громадян.

Міністр оборони Степан Полторак ініціюватиме схвалення правил застосування спеціальних засобів військовослужбовцями та працівниками воєнізованої охорони Державної спеціальної служби транспорту під час здійснення службових обов’язків та переліку таких засобів.

Кабмін має намір перерозподілити деякі видатки державного бюджету, передбачені на Національне агентство з питань запобігання корупції, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерство оборони, а також виділить кошти для проведення аварійно-відновних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася 15-17 грудня 2017 року на території Закарпатської області.

Читайте також: Кабмін оголосить конкурс для кандидатів у фіскальну службу

Уряд планує погодити два законопроекти, які потім будуть передані на розгляд Верховної Ради. Зокрема, про внесення змін до Законів України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" та "Про державну службу" щодо відрядження до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів", а також проект закону про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом Держави Катар про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-