Порошенко подякував генералу США за роботу для України

Порошенко подякував генералу США за роботу для України

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко відзначив під час зустрічі з американським генералом Джоном Абізейдом важливе значення діяльності групи іноземних радників для посилення оборонних спроможностей України та реформування сектору безпеки і оборони відповідно до стандартів НАТО.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Глава держави подякував генералу Абізейду за його роботу у якості стратегічного радника високого рівня Комітету реформ Міністерства оборони України та Збройних Сил України від США", - йдеться у повідомленні.

Крім того, було відзначено важливе значення діяльності групи іноземних радників, яку очолює Джон Абізейд, для посилення оборонних спроможностей України та реформування сектору безпеки і оборони відповідно до стандартів НАТО.

Читайте також: Курс на членство в НАТО є пріоритетом для України — МІП

Президент також висловив вдячність американській стороні за послідовну підтримку у створенні сучасної української армії, яка здатна ефективно протистояти російській агресії на Донбасі.

Зазначається, що Порошенко обговорив з американським генералом подальші шляхи посилення безпекової допомоги Україні з боку США з урахуванням існуючих загроз та нагальних потреб Збройних Сил України.

У свою чергу, генерал Абізейд високо оцінив нову українську армію та існуючий рівень взаємодії у оборонній сфері. Він також висловив переконання у подальшому поглибленні відповідної українсько-американської співпраці.

фото: прес-служба Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-