Луценко розкритикував роботу Ситника і запропонував провести перевірку

Луценко розкритикував роботу Ситника і запропонував провести перевірку

Відео
Укрінформ
Голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник не демонструє результатів своєї роботи на посаді.

Таку думку в інтерв'ю "ТСН.Тиждень" висловив генеральний прокурор Юрій Луценко.

За його словамии, протистояння між НАБУ і САП є "безглуздим", а лідерам відомств слід знайти "спосіб спілкування і роботи заради суспільного інтересу".

"Хто б і як до кого не ставився з силових структур, вони повинні у співпраці домагатися суспільного результату. Ніхто старшим у будинку не може бути. Старшим є тільки закон, а керівники повинні спілкуватися", - вважає глава ГПУ.

Читайте також: Ситник про ситуацію з САП: Це не конфлікт, це виконання нашої роботи

Генпрокурор вважає, що єдиний метод оцінити роботу Ситника на посаді глави НАБУ – це провести відкритий, об'єктивний аудит роботи цих двох структур.

"Якщо справа дійсно персонально у Ситнику, значить треба цю проблему вирішувати. Якщо питання є, скажімо, до законності функціонування механізму, напевно, треба поправити. Але далі робити вигляд, що все добре вже неможливо", - констатував він.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 19 вересня, керівник САП Назар Холодницький заявив, що НАБУ повторно намагалося встановити прослуховування в САП. За його словами, працівники Управління державної охорони виявили кабель, який тягнули в САП з Охматдиту.

Пізніше Ситник спростував інформацію про спроби встановити в САП засоби для прослуховування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-