Медведчук: Моя дружина володіє бізнесом у Росії

Медведчук: Моя дружина володіє бізнесом у Росії

Укрінформ
Лідер руху «Український вибір» Віктор Медведчук підтвердив, що його дружина, телеведуча Оксана Марченко є власницею бізнесу в Росії.

(Російський бізнес дружини Медведчука розслідувала програма «Схеми» - спільний проект Радіо Свобода й телеканалу «UA:Перший»). 

«Моя дружина не займається бізнесом, вона володіє бізнесом, а керую бізнесом я. Чому я не можу володіти бізнесом? Тому що мої «улюблені» американці в березні 2014 року запровадили стосовно мене санкції. З цим пов’язані особливості бізнесу, який належить сьогодні родині», – заявив Медведчук в ефірі телеканалу NewsOne.

Читайте також: Дружина Медведчука освоює нафтове родовище у Росії – розслідування

За його словами, інформація у розслідуванні «Схем» "здебільшого відповідає дійсності".

"Та інформація, яка з'явилася, в більшості за змістом та обсягом дійсно відповідає дійсності, тому що це все вказано в деклараціях. Це все в доступних джерелах... З приводу тих об'єктів, про які йде мова в публікації, це правда, я це підтверджую", - додав він.

Нагадаємо: раніше "Схеми" виявили, що дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко володіє компанією, яка отримала право на розробку Гавріківского нафтового родовища в Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-