Конкурс до Антикорупційного суду: Порошенко нагадав про останню можливість

Конкурс до Антикорупційного суду: Порошенко нагадав про останню можливість

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав фахівців у сфері права скористатися останньою можливістю і подати документи для участі у конкурсі суддів до Вищого антикорупційного суду.

Про це глава держави сказав під час виступу в рамках 15-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), інформує прес-служба Президента.

Президент нагадав, що ще рік тому на YES гостро обговорювалося питання про те, чи взагалі буде створено в Україні антикорупційний суд. А вже зараз маємо результат - 15 вересня закінчується термін прийняття документів від кандидатів на посаду суддів Вищого антикорупційного суду, констатував глава держави.

«Молоді амбітні справжні патріоти і професіонали, хто ще не встиг або не вирішив подавати чи ні, прошу брати участь у конкурсі. Без вас цього не має відбутися. Це ваша роль в побудові нової України. Ваша роль у візії нового майбутнього України як країни, яка успішно долає корупцію», - наголосив Порошенко. 

Читайте також: "Навіть при Янеку такого не було": Луценку соромно дивитися в очі будівельникам

Як повідомляв Укрінформ, Вища кваліфікаційна комісія суддів (ВККС)України станом на 13 вересня отримала 100 заяв про намір взяти участь у конкурсі на посади суддів Вищого антикорупційного суду. 

ВККС 2 серпня 2018 року оголосила два конкурси: на 39 посад суддів Вищого антикорупційного суду та на 78 посад суддів Верховного суду.

Подання документів на участь в обох конкурсах триває з 8 серпня 2018 року до 14 вересня 2018 включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-