Євродепутат Гармс їде в Україну

Євродепутат Гармс їде в Україну

Укрінформ
Депутат Європарламенту від Німеччини, співголова парламентської асамблеї Euronest, член фракції Зелених в ЄП Ребекка Гармс з 15 по 20 вересня перебуватиме з робочою поїздкою в Україні.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили з офісу німецького депутата.

«Ребекка Гармс перебуватиме в Україні з офіційною делегацією Європейського парламенту для участі в 8-му саміті Парламентської асоціації, яка пройде у Львові, Івано-Франківську і Києві», - поінформували у депутата.

Програма роботи делегації буде зосереджена на просуванні та результатах реформ у сфері децентралізації, боротьби з корупцією і на економічній ситуації в регіоні. Члени Європарламенту разом з українськими депутатами зустрінуться з місцевою і регіональною владою у Львові та Івано-Франківську, а також місцевими підприємцями, представниками меншин і активістами громадянського суспільства.

Читайте також: Берлін привітав прийняття Радою закону про Антикорупційний суд

Гармс також має намір зустрітися з екологами Карпатського регіону, щоб обговорити з ними Львівський природоохоронний проект.

У Києві заплановано зустрічі з Президентом Петром Порошенком, Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом і міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.

В четвер, 20 вересня, Ребекка Хармс візьме участь у 2-й публічній конференції на тему реформи антикорупційної боротьби в Україні, яка пройде у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-