Президент планує неформальну зустріч із фракцією БПП

Президент планує неформальну зустріч із фракцією БПП

Укрінформ
Парламентська фракція "Блоку Петра Порошенка" 6 вересня проведе неформальну зустріч із Президентом.

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради сказав заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Фракція дійсно зустрічається з Петром Порошенком. Я би не називав це вечіркою - це просто неформальна зустріч", - сказав Гончаренко.

За його словами, предметом обговорення стане старт політичного сезону та робота фракції.

Зі свого боку, заступник голови Комітету ВР з питань Регламенту та організації роботи парламенту Володимир Арешонков підтвердив інформацію про зустріч фракції із главою держави. "Зустріч із Президентом має відбутися - це правда. Це буде зустріч після завершення робочого дня Верховної Ради, назвемо це так. Але досі ще триває обговорення, де це буде і як", - сказав він.

Що ж стосується питань, які можуть бути порушені на зустрічі, то депутат висловив припущення, що "Президент перед тим, як виступити з Посланням до народу України в стінах Верховної Ради, просто озвучить ті основні тези, які озвучував останнім часом", зокрема щодо євроінтеграції та курсу до НАТО.

Читайте також: У БПП очікують на щорічне послання Президента до Ради наступного тижня

"Не думаю, що там буде щось нове, хіба що він щось скаже в рамках майбутньої виборчої кампанії, але мені здається, що це така загальна зустріч", - додав Арешонков.

Водночас заступник голови фракції БПП Сергій Березенко зазначив, що наразі невідомо, чи буде на цій зустрічі Президент. "Буде наша фракція. Чи буде Президент України - я не знаю, чи встигне він приїхати туди, бо сьогодні засідання РНБО, де будуть обговорювати питання безпеки, припинення Договору про дружбу і співробітництво з Російською Федерацією, де буде порушуватися питання напруженої ситуації в Азовському морі. Якщо в нього вистачить часу, нам би дуже хотілося, щоб він приїхав", - сказав Березенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-