Глава МЗС Норвегії завтра відвідає Донбас

Глава МЗС Норвегії завтра відвідає Донбас

Укрінформ
Міністр закордонних справ Норвегії Іне Сорейд у середу, 5 вересня, під час робочого візиту в Україну планує відвідати Донбас.

Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін на спільній з норвезькою колегою прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Звичайно, ми говорили сьогодні про окупований Донбас, я розказав Іне (Сорейд — ред.) про останній розвиток подій. Завтра у неї буде шанс побачити все на власні очі, оскільки ніщо не замінює цю емоцію, коли ти дивишся на заподіяні російськими терористичними військами руйнування на Донбасі, коли ти просто говориш, хто там мешкає і хто перебуває майже щоночі під обстрілом”, - сказав Клімкін.

Читайте також: Клімкін проводить зустріч з главою МЗС Норвегії

Він зауважив, що обговорив із главою МЗС Норвегії ситуацію в Азовському морі й анексованому Криму, зокрема щодо переслідувань противників окупації та щодо нинішньої екологічної катастрофи на титановому заводі.

Як повідомляв Укрінформ, 4-6 вересня в Україні з робочим візитом перебуває міністр закордонних справ Королівства Норвегія Іне Сорейде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-